2009-10-23  13:41:40

Tandsprickning

Igårkväll var en riktig pärs! Adam grät och grät och grät! Jag vjyssade och sjöng. Inget fungerade, det var bara att rida ut stormen. Vid midnatt somnade han och sov ända till kl 11!! Tack vare dubbelportion välling, alvedon och dåliga sovvanor under två dagar.

Han fick gröt som frukost. Vi hade riktigt roligt. Han fick kladda precis hur mycket han ville idag. Han stoppade hela handen i skålen och rörde runt, spretade med fingarna, kladda på sig själv, stolen, handduken och stoppade den sen i munnen. Efter ett par rejäla skedar fick han skeden också som han lyckligt rörde runt och stoppade i munnen. Efter det fick han två majskrokar han gnuggade mot tanden samtidigt som han åt upp dem. Han fick också Alvedon i början av frukosten som förebyggade syfte, då han inte var ledsen i morse men vem vet..

Jag hade tappat upp ett badkar men jag sket i det nu när Adam sover så tänkte jag gå igenom lite lådor istället. Kanske hinna städa liiite mer? Nja, åtminstone gå igenom lådorna i skrivbordet så det är fint.

Jag laddar in bildern nu!! ÄNTLIGEN vill min dators blåtand fungera med min telefon.
Så nu ska ni få se lite av dem bilderna jag snackat om innan..  67 st bilder är på väg in. Det tar lite tid.

Kommentarer
Postat av: Johanna

jodå, det är inga nya nyheter.... men tyckte det såg udda ut och ha den så....

2009-10-23 @ 14:37:31
URL: http://misseverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!