2010-02-23  08:04:22

G.Y.M

Snart ska jag och Adam springa ner mot stan. Han ska in till Karin och hennes mamma och jag ska möta upp Lina utan för Friskis&Svettis, vi ska nämligen på vår första gyminstruktion! Dem har byggt om på Friskis&Svettis och har nu ett relativt stort gym.. med massa pojkar i! Haha..
Så jag har träningskläderna på, ska packa ner ombyte och träningsskorna och fixa med Adams skötväska, sedan går vi!
Vi mötte en gammal arbetskamrat där då vi fixade Linas gymkort igår, så då kanske man träffar på honom i gymmet någon dag, det vore ju trevligt! Då får han visa oss hur man gör..

Efter gyminstruktionen ska jag hämta Adam och sedan fara till Ängelholm där jag ska fika med Ida och hennes två småttingar. Ska bli kul att få träffa hennes minsting! Puh, nej nu ska en dietshake ner i magen och jag får inte glömma att ta fram mat till mig och Karin till ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!