2010-02-02  15:16:58

Jag orkar inte mer

Vilken kväll, natt och morgon!

Igår skulle jag ha en bra dag och den började riktigt fint med att jag verklige orkade gå upp runt 08 och väcka mitt sömninga barn. Vi åt frukost tillsammans och alla mat och sovtider klockade.
Vi skulle äta lunch med Lina kl 13 och jag hann minsann gå en liten runda, utföra ett ärende och komma lite tidigare än beräknat. Lina bjöd för övrigt på en dundergod pestokyckling!
Adam var nöjd och glad och fortsatte uppföra sig exemplariskt och jag fick i honom middag redan 17:30. Så jag misstänkte han skulle vara i säng mellan 21-22 (dvs 3 timmar tidigare än vanligt!!). Men runt 19 började han bli väldigt dåsig och ja, bara seg.
En timme efter fick vi svaret. Då kom det fem kaskadspyor efter varandra rakt över soffan. Jag flög in i badrummet med Micke hack i häl och vi fick ut dynor, av med Adams kläder, sköljde av honom och lugna honom. Sedan gick jag ut igen men det tog bara en halvtimme sedan upprepades allt denna gången blev jag nerkräkt. In med mig OCH Adam i badrummet och Adam var redan bara i blöja så vi sköljde bara av honom men jag fick slänga alla mina kläder i tvättmaskinen och tur att jag inte satte igång den direkt för resten av kvällen lyckades Adam pricka in både sängkläder och handdukar som vi klädde allt i.
Så dåligt han mådde. Men han var fortfarande glad, kan inte påstå att han var pigg. VILKEN KVÄLL!
Adam slocknade till slut lite efter 23 och det var ändå tidigare än vanligt och vi höll tummarna att det skulle bli en lugn natt. Det blev det. Inga mer kaskadspyor eller liknande men han grät några gånger och så blev han jättetäppt i näsan men han vaknade ändå utvilad och glad 08 imorse.

Dagen har gått bra nu också. Hans mat och sovtider är över förväntan och han är bara lite klängig, men det hade jag också varit efter en sådan natt!

Väl vid min dator i förmiddags hade jag tänkt kolla upp lite med gym och sådan och så besviken jag blev! Jag kan inte uttnyttja några rabatter jag får som både arbetslös och mamma. SUCK! Så det gäller att bara ut och traska och jag är så feed up med det! Speciellt nu när det är bajsigt väder! Så jag blev mäktigt sur och känner mig verkligen fast.
Jag kan inte söka jobb för jag har ett barn under 1 år (dvs inte förskolevänlig). Jag får ingen ersättningen för att jag inte kan söka jobb aktivt vilket är det enda kravet dem har typ. Jag får inga ordentliga gymkort pga jag har blöjbarn och vill gymma då dem inte passar barn. Jag kan inte bara anta att folk i min närhet kan ta Adam när jag känner för det och jag tänker ALDRIG ta sådant förgivet. Det är det värsta jag vet när folk gör så (tar varandra förgivet alltså).

Jag är bara så butter idag och nu började det ju snöa idag så jag kan glömma ut och gå med tunna byxor, som är det enda rena och torra jag har efter kräkningar igår (då Adam kräkte ner mina enda två par jag kan använda.. vill jag kunna komma i fler par måste jag gå ner i vikt = gå ut och gå.. ja ni ser den onda spiralen va?)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Adams pappa kan väl vara pappaledig så du kan jobba? Och du kan väl gymma på kvällarna när han somnat eller be en kompis eller mamma/pappa medans du gymmar ? Det är inget fel med att be om hjälp =) Kram!

2010-02-02 @ 18:55:03
URL: http://misstigerchic.wordpress.com
Postat av: Shirin

jag har på fitness 24/7. 99 kr i månaden om man vill träna dagtid. eller 199 så kan du träna när du vill dygnet runt.

2010-02-02 @ 20:19:40
URL: http://shirins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!