2010-03-01  20:08:25

Stark soya!

Jag har varit ute och promenerat med Maria nu! Puh, vad det började blåsa och snöa mitt i promenade. Tydligen så börjar den danska stormen Xynthia dra över Helsingborg nu. Men det var inte så farligt, vi blev bara överrumplade att ena sekunden är det lugnt andra så yr det omkring huvudet.
Vi promenerade iaf samma runda som jag och Karin gick igår och den tar ca. 1h 45m i normal takt. Skönt! På ons ska vi alla tre testa en lite kortare på ca. 30-45 min så man har två att välja mellan.

När jag var på väg hem handlade jag soya. Japansk soya. När jag kom hem och kollade på burken så insåg jag att det minsann innehöll etanol. 7,7 % alk. innehöll vår Japanska soya från Coop. Helt otroligt! Man skulle ju lätt kunna dricka en sån! Hahaha.. Mer än en starköl.
Undra hur många kcal den innehåller då, med sin alkoholhalt och allt.. Ja, jag ville inte veta.

Imorgon är det mamma&barn-jympa kl 10! Ser jag framemot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!