2010-11-03  09:53:18

Nyss hemkommen

Nu är vi hemma igen!

Vilken gårdag det blev! Jag, Adam och mamma tog oss till Ullared och "fyndade". Två kundvagnar (visserligen med en sovande Adam i) blev det fram mot kassorna. Jag fick beställa lite julklappar till nya lägenheten och jag är så glad över vad jag kommer att få.
Och gissa vem man lyckades se vid matvarorna, om inte Ola-Conny! Haha.. Han stod vid veteskorporna och det var precis det jag skulle ha. Så när jag traskade fram där och skulle ta en trodde han nog först att jag skulle be om autograf eller bild då han tittade så konstigt på mig. Men jag sa bara glatt hej och "nu förstör jag din fina uppläggning lite med att stjäla ett paket". Men han bara log tillbaka. Jag försökte få min mamma att ta ett sånt där kändisfoto, ni vet, när man står bredvid och ler fåntigt men hon tyckte jag var pinsam och slutade lyssna. Jag klandrar inte henne, men det hade varit liiite kul plus jag hade lätt skrivit ut det och ramat in det och satt det vid sängkanten (endast för skojs skull, jag har kanske sett max 5 avsnitt av Ullared).

Jag hittade inte mycket av det jag hade på min lista men men..


Om en stund ska jag och Adam till läkaren för att vaccinera lillskrutten. Vi kanske får finbesök av Veronica sen. Det ser vi framemot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!