2010-11-13  08:52:26

Varför inte?

Om man ska göra något ska man verkligen göra det?

Är det inte ofta så man tänker? Men nu börjar jag tycka det där talesättet är löjligt.
Inatt vaknade jag av att det marscherade 1000 soldater i mitt öra. Pulserande och susande ljud. "Neeeeeej!"
Öroninflammationen kom som ett brev på posten! Nu har jag lock för mitt bra öra (är halvdöv på det andra redan), ont och är stel i nacken på den sidan. Allt på en gång.
Det blir verkligen att ringa jourtelefonen på vår vårdcentral som faktiskt har lördagsöppet.

Jag och Adam fick förresten varsitt par vinterkängor av världens bästa pappa/morfar! Han undrade varför jag går runt i mina converse men jag klagar inte. Jag har raggsockar och så är jag inte ute och pulserar överdrivit mycket i snön. Snö får vi inte här förrän i januari och då har jag nog pengar att köpa ett par. Men han orkade inte vänta längre så han gick och köpte ett par som faktiskt liknar ett par grövre converse, skitcoola!! Älskade dem direkt! Adam fick ett par jättesöta vit/svarta Kavatkängor med grå ludd. Så stylish så.. nu sparade jag in de pengarna. Min pappa är bäst!

Godmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!