2010-11-15  08:39:07

Varm dag

Detta var väl inte en lyckosam början på veckan.

Adam är nu inne på sin femte dag med över 39 grader i feber. Han har sedan två dagar tillbaka blivit väldigt obstinat. Han bara slänger sig på golvet och skriker. Han vill sitta i famnen, sedan vill han inte, sedan vill han ha nappen och sedan vill han inte. Något försöker han berätta, men vad vet vi inte. Lilla skrutten.
Det blev en akuttid hos läkaren, men först måste han återvända ifrån Torekov där han varit i helgen. Jag vet inte om jag ska hoppas på att det är något så man kan få medicin från det eller att det inte är något, för man vill ju inte att han ska vara sjuk.
Vad kan det vara? Han fick torrhosta för några dagar sedan också.

Aja, jag är ingen läkare och ska inte försöka mig på hemmadiagnoser, det är det värsta jag vet! När mammor rusar ut på familjeliv. se eller liknande och försöker diagnosera barnets snor! Eller när man ringer 1177 för att barnet pep när det inte brukar pipa. Hypokondri, hört talas om det?

11.15 sak vi vara hos läkaren, återkommer.


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!