2010-10-21  09:26:12

Vad har ni i ert kaffe?

Jag fick nog uppleva det sötaste idag, när jag skulle lämna Adam på förskolan. Jag är så trött på att skriva förskolan, det låter så pretantiöst och grått. Hädanefter kommer jag skriva var det kallades för innan, dagis! Så det så! Hehe..
I alla fall, när jag ska lämna Adam nu så börjar han snyfta när jag tar av honom ytterkläderna och står riktigt tätt, tätt emot mig. Jag försöker genast få honom intresserad av vad de andra barnen gör men samtidigt försöker jag ju visa på att det är OK att vara lite extra mammig då, men jag kommer faktiskt och hämta honom senare. När vi gick fram till grinden sprang en av de andra flickorna fram, Leia, hon är dundersöt med sitt stora leende och blonda paige. Tydligen har hon fattat tycke för Adam. Så när jag tog ett steg bakåt så började Adam fälla tårar och då går sötaste Leia fram (hon är kanske 3 år) och kramar om Adam. Detta har hon gjort en gång tidigare när han var riktigt ledsen. En liten låtatsstorasyster! Ni som har ett mammahjärta vet att vid såna tillfällen sväller det lite extra och man kan gå och le över det i flera timmar efteråt.
Adam är i trygga händer.

Det var lite blandade åsikter om sänggavlarna igår. Alla är ju aktuella för mig, jag tycker alla är snygga på sitt sätt. Dock har jag ju inte bestämt mig om sovrummet ska gå i övrig stil, som resten av lägenheten, eller om det ska vara lite mer avskalat, lugnt som en fristad. Jag kommer nämligen inte ha datorn eller en TV där inne. Det kommer bara vara säng, hyllor och tavlor.
Min övriga stil är hippie chic tillsammans med industriellt. Vintage och retro är också något jag älskar. Så vi håller det lite öppet, sedan får jag se vad som landar i mitt sovrum, vet inte ens vad jag ska ha för påslaka, överkast och örngott.

Kolla in detta underbara möblemang! Soffgruppen ser otroligt mysig ut och perfekt avslappnad men ändå stylish. Detta är vad jag kallar Hippie Chic. Lamporna är också otroligt snyggt upphängda, jag vill försöka återskapa något liknande hemma.


{Mah Jong Sofa från Hans Hopfer, bild från Apartment Therapy}

Förresten!
GODMORGON


Kommentarer
Postat av: Veronica

cool stil!! Nu vet man ju lite mer vad du är ute efter. BRA inlägg :)

2010-10-21 @ 09:31:48
URL: http://estachica.blogg.se/
Postat av: Mara A

Vanilj pulver <3 ^^

2010-10-21 @ 09:35:50
URL: http://www.alien-doll.com
Postat av: Melly Caarne

nej, hosmig :) jag bor själv hehe!!

2010-10-21 @ 09:38:17
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: Mara A

Haha, har testat det, gillar ju inte kaffe men älskar vanilj, så testade det som smaksättare, det blev krämigare å godare ^^



kramz

2010-10-21 @ 10:08:29
URL: http://www.alien-doll.com
Postat av: Melly Caarne - www.faakies.blogg.se

haha vadå ego? Att jag skriver mitt namn eller va? haha

2010-10-21 @ 10:12:04
URL: http://faakies.blogg.se/
Postat av: smajlin

ser mysigt ut :)

2010-10-21 @ 21:49:34
URL: http://misschillpill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!