2010-09-18  09:36:33

Förbaskade attityd!

Jag är arg. Så arg jag är.. jag knyter mina händer gå på gång att jag nu har ont i lederna.
Vill bara slå någon. Nej, jag vet vem jag vill slå men då vinner jag inte fighten!

Jag stör mig på min granne undertill.
Jesper heter han. Vad kan han vara.. ca. 35-40 år gammal och ungkarl.
Han spelar sin techno- och rockmusik (som för övrigt i smak är bra men..) SKITHÖGT! Han spelar VARJE söndag, för då är det hans tvätt- och städdag. Han spelar nästan varje dag på dagtid, med öppna fönster. Folket utanför, på gatan väljer t o m att byta trottoarsida pga ljudnivån!
Jag har ju fått min kvalsterallergi som gör att jag måste vädra ur rummet och sängkläderna varje dag men det är otroligt störande att få den där musiken rakt in i hela lägenheten på köpet!
Han har också skrivit elakta och arroganta små anteckningar i tvättstugan och han har t o m skickat en lapp till min kära, lilla, söta pappa att han inte får dra ut stolen till köksbordet på morgonen för Jesper sovrum är precis undertill. Herregud! Min pappa ska väl få kunna äta sin frukost? Och det handlar om ett ljud på några sekunder. Och nu skrev han en lapp till mig, i källaren och jag blev så förbannad att han fick en arg lapp tillbaka!!
Nu har jag också skrivit till vår hyresvärd och läst på om hyreslagen och pga jag inte kan vädra mina sängkläder i lugn och ro samt att jag inte kan natta min son kl 19 i mitt sovrum har jag lagen på min sida. Det kallas att han stör min boendemiljö och det är respektlöst!
Så jag tänker inte ghe mig. Nu ska han få!!!

För övrigt sitter jag och Veronica och pillar på min nya bloggdesign. Tjejen är ett proffs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!