2010-09-20  12:42:16

Inte bra

Tack för maten, det var gott!
Jag har nu tryckt i mig kycklingfilén som blev över ifrån igår och grönsaker, puh, dags att knäppa upp översta knappen i byxorna (bildigt talat, jag har leggings på mig).

Det var en pärs att ta sig upp för tappan idag! Jag hade 4 kassar med mat, 2 kassar frukt och grönsaker från torget och så skötväska och handväska på det. Allt skulle upp! Det var saker som skulle in i frysen, då jag mellan affären och lägenheten postat brev och gjort ett snabbt ärende, direkt! Och min kära son, som så gärna vill göra allt själv i vanliga fall helt plötsligt tappat minnet om hur man går i en trappa. Han bara lägger sig rak lång och protesterar och där står jag, svettig, sur, stressad och har huvudvärk. Så jag fick lämna honom där ("abandon ship", man överbord!) medan jag sprang upp med första lasset, hämtade andra lasset och lämnade det tredje för att ta min min totalt skrikande son som förde världens liv i trappen - stackars grannar! Så snabbt av med hans ytterkläder, ner med honom i sängen, trycka in nappen och ge honom Hello Kitty-nallen. 5 minuter senare sov han, så då var det bara att springa ner och ta sista lasset samtidigt som jag passade på att parkera barnvagnen i källaren och gå ut med soporna. Förresten, den kvarglömda tvätten fick också hänga med, på axeln. Man har inte tid att vara trött, lat eller omotiverad som ensamstående. 

Jag mår fortfarande inte bättre. Hela mitt huvud är åt skogen. Jag börjar bli snuvig nu också så jag misstänker förkylning med lite PMS vid sidan av, en härlig kombo!

Vad har ni gjort idag?



Hoppas ni får en fortsatt trevlig eftermiddag!
Jag ska landa i soffan med en kopp kaffe och vänta på att junior ska vakna.


Kommentarer
Postat av: Tine

Haha känner igen det där. "överge" barnen där nere vid trappingången, springa upp med kassar,lass ett.. lass två.. och nu får ni följa med upp.. haha. och dem låter sjuktligt mkt dem också kan jag tala om ;)

2010-09-20 @ 23:54:49
URL: http://monkeyhey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!