2010-09-01  09:57:44

Orklös, arbetslös och snart Adamlös

Jag har totalt noll energi, ork eller motivation just nu. Jag låter allt glida förbi och lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Jag orkar inte äta eller laga mat, kläder - var är det? Jag har ju mitt sköna nattlinne att springa runt i. Fy bubblan. Såhär är det VARJE gång jag ska ha lingonveckan. Tillsammans med min allergi gör det mina mornar till rena skärselden! Jag har ont i varenda muskel, det värker i ryggen och magen och för att inte snacka om HUVUDET! Men med en Ipren och allergitabletter lugnar det sig men jag är helt mör inuti om ni förstår vad jag menar?
Jag har dock gått och fixat magiska piller (också kallat preventivmedel i folkmun) som ska försöka dämpa mina problem.

Jag vågar inte heller väga mig under tiden då jag sväller upp som bara den och vill inte bli besviken.
Men jag mätte midjan igår och nu ligger den på 100 cm, det är mycket i andras ögon/öron men för mig är det en liten vinst! Snart slipper jag vara tresiffrig överallt! Jag startade med ett midjemått på ca. 116 cm.

Idag ska jag, Adam, Karin och Heden på "invigningen" av IKEA, den börjar ju redan kl. 10 idag men Karin slutar jobba kl. 14 så då ska vi åka dit och kolla lite. Jag är så sugen på att handla lite till Adam men ska faktiskt vänta nu när vi fått glada nyheter. VI HAR FÅTT EN EGEN LÄGENHET! Vi har ju en lägenhet nu också men den är för dyr och kommer bli dyrare i januari. Så vi har hittat en mindre och en billigare.
Det blir inflytt den 1/12 och då har förhoppningsvis Adam fått dagisplats eller är redan inskolad. Så till början av nästa år är jag på G igen. 2011 får bli mitt år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!