2011-02-17  15:30:00

Ellos not

Jaha, efter provningen känner man sig inte på top!

Nu är alla kläder från Ellos provade. Var väl inte det resultatet jag väntade mig men samtidigt, jag lyckas aldrig hitta rätt i internetdjungeln.

Den svarta klänningen med mönster gav mig en fyrkantig kropp, det var första gången det hände!
Gillades inte. De två leggingsen hade alldeles för låg midja.

 

Men de två plaggen jag behöll är jag jätteglad över och två plagg återstå att få hem.


Kommentarer
Postat av: Veronica

haha äskar inlägget! SÅ SANT! Har nog ALDRIG behållt allt jag klickat hem... Är det mer än en grej man gillar så är de en positiv överaskning:) DOm vita spets strumpbyxorna var rikgit söta!! Har jag aldrig tänkt på men dom var verkligen våriga!



Nej han har itne klottrat på handen de var jag som dragit way mutch i kontraster m.m å pajat bilden lite hehe ;)) äääeesh kan inte va bra jämt :P

2011-02-19 @ 19:34:56
URL: http://estachica.blogg.se/
Postat av: Ylva

åh det är svårt det där med kläder på nätet! jag har lyckats skapligt på sistone men la just ut en tunika som aldrig blivit använd på tradera. och den bjuder ingen på givetvis... Det gäller att inse direkt vilket man inte kommer använda och skicka tillbaks det. Den svarta klänningen såg riktigt söt ut! Den vita med för den delen: )

2011-02-24 @ 10:57:09
URL: http://darlingthings.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!