2011-11-14  10:11:00

Blogg-almanacka!

Ny vecka, nya tag!

Jag skrev i lördags om min fredag som gick i att samla minuspoäng i vuxenskalan, men det tar jag igen med råge denna veckan som inkluderar däckbyte, utvecklingssamtal och en tripp till Gekås.
Jag fick ett tips via Little Miss Fix It att man kan göra en blogg-bild av sin vecko-almanacka! Kanske i det yttersta "jag-kan-inte-bry-mig-mindre-av-vad-du-gör-om-dagarna" men förhoppningsvis kan det vara lite kul emellanåt?


Idén kommer från den poplära sajten Personlig Almanacka.se. Klicka på bilden för att göra din egen.


Kommentarer
Postat av: Madde

Sv: Jo jag vet, men Ralph har snart växt ut sin liggdel....men man kan kanske byta till sittdelen fast han bara får ligga ned! Och sjalen glömmer jag JÄMT blir lika arg varje gång! OCh det är svårt att klä dem nu på vintern då man har bärsjal!! Hur gjorde du då?

2011-11-14 @ 21:58:18
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: Madde

sv: Ja visst e sugrören underbara=) Ja beställde dem igår=)

2011-11-16 @ 20:14:02
URL: http://madeleneklund.blogg.se/
Postat av: Nina

Kul grej! Jag får alltid en personlig almanacka av mannen i julklapp. De är bra tycker jag!

2011-12-01 @ 21:09:25
URL: http://denvassastekniven.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!