2012-02-22  11:31:42

Min Zznark-grotta!

Då Adam mådde bättre igår eftermiddag och satt väldigt lugnt och fint inne i sitt rum så tog jag tillfället i akt att fotografera lite. Nu äger jag dessvärre ingen kamera. Jag hade en digitalkamera men saknar kabeln att överföra bilderna. Så ni får leva med min mobilkamera, men vad gör väl det? Den vissar ju samma motiv, men kanske inte med djupskärpa och krispigt ljus men jag orkar inte bry mig!

 

 

Jag fick det fina påslakansetet av mina föräldrar i julklapp och det är egentligen den färgkoden jag vill gå efter. Den återfinns också i ljusbehållarna på byrån samt bokstäverna i stringhyllan. Det är framförallt lila, laxrosa och turkost alt. ljusblått. Min förra favoritfärg var som ni kanske kan se orange?! De gamla fåtöljerna är faktiskt original från IKEA. Klädsen och fötterna, allt! Det var min mormor som köpte dem omkring 60-talet. Jag har ingen aning om det finns något värde i dem. Helst hade jag velat sy vita överdrag till dem, så man kan fortsätta att använda dem.

Vad jag kör stenhårt i mitt hem är begagnat. Inte alltid vintage, men återbruk. Det enda jag köpt, fabriksnytt är min säng. Annars är allt ärvt eller köpt på auktion eller loppmarknad.

 

Adam mår fortfarande inte bra och igår fick han skyhög feber och feberyrade mätigt! Han hade gåshud över hela kroppen och sa att han frös fastän han var het som en ugn. Törstig var han också. Men omkring 22.30 somnade han efter att jag baddat honom med en fuktig, kall trasa en bra stund (mjölksyra!!). Vi var hos doktorn idag och de sa att han hade kanske bronkit men var absolut ordentligt förkyld. Stackars liten.


Kommentarer
Postat av: isa

mysigt sovrum!!! fotöljen var ju bara så skön i färg och tyg. Hoppas adam blir frisk snart, vi är förkylda och djävliga här hemma också. Det känns som att man aldrig får mår bra. :/ Kram

2012-02-22 @ 19:12:34
URL: http://rustaupp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!