2012-10-09  08:41:57

Letterkast

GODMORGON!
 
Åh, jag har ju idéer om vart Adams rum ska gå nu när det krävs med förvaring för alla leksaker som jag inte vill ha liggandes ö v e r a l l t ! Har spanat på ett skåp på blocket som nu inte finns kvar men var av modell drängaskåp. Det är jag helt såld på att jag ska finna!
 
Men nu såg jag den här underbara hyllan hos Jennys Hus som Adam nog själv hade tyckt om. Men designen är fortfarande för modern för mig att vilja finna eller fixa själv. Men det hade varit häftigt att komma hem med något sånt här till Adam.
 
Färgerna i detta rum är slående vackra och välkomponerade, så det tar jag med mig i mitt sökande!
 
 
från vtwonen

     2012-10-08  16:15:40

Virus

Jag har inte fått virus på datorn utan i halsen.
Stämbandskatarr kallas det och då blir man hes. Så in i helvetes hes!
 
I helgen hade jag noll röst vid ett tillfälle. Underlig känsla att kunna prata men inte få fram ett ljud.
Och när jag frågade doktorn om detta var en förkylning eller influensa så säger han "bara en förkylning". Bara en förkylning?! Bara?! I så fall har jag aldrig varit förkyld utan endast småsnuvig i mina tidigare insjukningar (som inte heller varit småpotatis kan jag tycka).
 
Jag ska försöka vila rösten idag och imorgon, nu har jag ingen kompis att underhålla och Adam får faktiskt gå med på att jag inte pratar utan bara gör. Än så länge förstår vi varandra.
 
Var ju i Göteborg i helgen, hos Adams gudmor Sabina.
Vi tog en tripp inom Gekås innan hemfärd och fy vad hemskt det var!
Jag kan än minnas när Gekås bara hade illasittande och fula kläder som man bara tittade på en gång men gick sedan vidare till Hobby & Fritid samt Hemavdelningen och brände pengar. Nu har de ju snygga grejer där, med rätt passform och förtroendegivande priser (det som är för billigt är också för bra för att vara sant!).
Det roligaste under shopping var ändå när jag sett åtskillda snygga leggings och tröjor men ingen i min storlek men då jag ska leta upp nya träningskläder så helt plötsligt finns allt i min storlek?!
Ska man kanske ta det som en pik. Hmm..
Trost allt, man blir inte tjock av motion. Men jag garvade gott åt det. En liten morot bara där.
 
Nu ska jag byta ut mitt kaffe mot te. Örk. Kommer aldrig bli en te-drickare.

RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!