2009-11-24  23:05:21

längesedan

Det var 2 veckor sedan jag skrev i bloggen. Det känns som 2 månader! Men så är det väl att vara småbarnförälder? Ena dagen är inte den andra lik och dagarna rinner ju iväg då det regnar för då måste man stanna inne. Eller egentligen MÅSTE man ju inte men jag orkar inte med våta ytterkläder och en våt barnvagn. Kalla min lat men vi har massor vi kan hitta på här hemma, Adam & jag!

Jag började en diet för två veckor sedan. Första veckan förlorade jag 2kg. Denna veckan har jag syndat och inte motionerat så mycket men jag har bara känt mig så låg. Så trött och så seg. Undrar om det är vädret och mörkret som påverkar mig så? Kanske har en förkylning i kroppen som stannar upp allt?

Adam kan numera sitta och krypa. Sitta kan han 90% (rakryggad men tappar balansen ibland) och krypa gör han lite då och då. Han kan också, det är egentligen en småsak, sätta in nappen rätt i munnen nu.

Idag var vi på 8 mån kontroll med BOEL-testet. Han fick en OK-stämpel i rumpan och väger nu 10 kg och är 73,5 cm.
Han följer sin kurva perfekt, han avviker inte från strecket det minsta! Lite roligt då många kan tycka han är stor.

Imorgon är det babycafétajm och då kommer rektorn för de 5 förskolorna i trakten och ska prata lite. Ska bli spännande, men vi får ju se hur det blir med det. Emese och Julia var förbi idag och vi hittade en otroligt rolig hemsida. Jag vill inte avslöja vad för jag ska själv använda den och göra julklappar till nära och kära och några av dem läser faktiskt denna inaktiva blogg :)

     2009-11-07  13:44:45

Idag

Ska jag inte göra ett skit. Jag orkar inte mera. Jag har varit duktig nu i flera veckor och städat, tagit hand om Adam och allt annat. Idag är jag riktigt trött!!

Jag såg P.S I Love You imorse och gud vad jag grät då! Kände mig som världens största mes med en sovande Adam på armen och tårarna bara rann. Fick nog en 5-6 gråtattacker under filmens gång. Så fin film! Så fin berättelse rättare sagt. Sedan skadade det inte att två puddningar var med i filmen.     2009-11-04  11:09:15

Adam strävar framåt

Adams tjej Julia kan numera krypa framåt och Emese har fullt upp med att göra lägenheten barnsäkrare. Oj oj.
Nu är jag ganska glad att Adam inte kan krypa (framåt) då det är ganska härligt att kunna lägga honom på golvet och han roar sig själv medan man lätt hinner duscha, sminka sig eller hänga upp tvätt. Ibland kan han vara vildare än vanligt och snurra runt ganska mycket på golvet men han är inte i närheten av några bord, stolar eller hyllor då heller.

Men han försöker! Åh, vad den lilla mannen försöker. Han står fortfarande på alla fyra ofta och gör sin soldans/armhävningsliknande övning och försöker. Men det går bara bakåt. Han måste börja lyfta på armarna. Men det kommer..
Han börjar bli mer och mer glad över att vara ensam på mattan. Han gillar sina leksaker nu, innan så blev han förbannad på dem och vill bara leka med mig.

Idag ska jag får träffa Friberg och världens bästa Karin såklart(!!) på en fika här hemma. Det var synd att vi inte fick tummarna ur röven tidigare för Friberg åker iväg en månad på sjön imorgon igen.. han har faktiskt varit hemma i en hel månad och vi ses sista dagen han är hemma. DÅLIGT av oss. Ska bli kul i alla fall.

RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!