2009-09-08  09:41:45

Godmorgon

Idag ska jag försöka städa vårt sovrum då vi ska ha en av våra soffor här inne under namngivningen men vi får se hur mycket jag orkar. Jag har ont i min höft och min rygg idag igen. Men det är inte så tunga lyft och Adam kan ligga i våra sängar hela dagen. Samt vi har ju TV här inne och jag kopplade in datorn vid sängen igår. Jag kan bo här!
Fast jag behöver mat..

Ikväll ska jag och Micke fira mina föräldrars silverbröllopsdag (25år) med att äta på restaurang och sedan titta på lite film och äta snacks. Vi har fixat barnvakt och det blir min första kväll utan Adam i ca. 3 timmar. Det är kära tant Karin som ska passa honom. Hon bor ca. 5 minuter ifrån restaurangen och vi passerar dem när vi ska gå hem till mamma och pappa så det kan inte bli mer än perfekt! Nu får vi bara hålla tummarna att Adam sköter sig så man slipper springa ifrån restaurangen. Isf får jag be om en doggybag och äta hemma hos Karin.

Nu ska jag nog försöka få något i magen och sedan kanske vika lite tvätt.

Kommentarer
Postat av: Karin

äh jag klarar det där galant ;) jag och adam er ju bestisar typ så han kommer vara sååå snel mot mig ;P

2009-09-08 @ 16:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!