2010-02-08  10:04:10

Another day

Tjingeplingelingling!

Jag är fortfarande på G och börjar misstänka att detta kommer att hålla i sig! Jag har tonvis med energi, det är inte längre svårt och tufft att vakna om dagarna. Jag hinner göra allt det jag planerar och ibland lite extra! Jag är glad och känner mig faktiskt rent ut sagt lycklig! Mitt liv är på väg att ändras. Det står en flytt vid dörren, Adam fyller snart 1 år, mina föräldrar ska flytta, jag försöker gå ner i vikt - vilket verkar lyckas denna gången! Det är bara bra.
Nu skulle jag bara vilja få ett gymkort, fixa med studierna och kanske ett extrajobb? Men om allt detta också skulle fixa sig kanske jag skulle spricka.. av lycka alltså.

Micke är på väg med släpet nu och är väl här om ca. 1-2 timmar. Då ska vi städa, plocka och ordna.
Sedan ska vi äta någon god middag och sova tidigt. För det gäller att ordna så mycket som möjligt innan Micke åker på riktigt. Då står jag själv med en stor lägenhet, så jag vill utnyttja tvåsamheten så mycket som möjligt. Samtidigt ska vi ha det mysigt också. Då han, min man, faktiskt ska åka imorgon.
Dock kommer vi få en underbar helg den 20-21 då vi ska bo på hotell i Malmö och vara barnfria. DÅ SKA VI MYSA!

Jag har fått reda på att en annan tjej ska flytta ifrån Skåne till Södertälje, som mina föräldrar känner. Hon ska också jobba på en förskola där uppe, man kanske ska försöka få in Adam där så han inte förlorar sin skånska? Ja, du vet ju själv vem du är! Ska bli kul om man kunde träffas och snacka skit om Södertälje emellanåt.. hehe.
Våra föräldrar planerar att samåka till Södertälje, ska ju bli spännande!

Ni kan läsa hennes blogg också, http://mittlivitalje.blogg.se


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja jag och fredrik träffades också för 1 ½ år sen så har varit där en del. Men som sagt inte längre perioder. Lekdejt, ja men verkligen ! :) Ja dom har snackat om att göra det. Ja genom BVC är ju perfekt att lära känna nya mammor och deras barn. Packningen går väl sådär, drar mig för det. Nu är det ju så att man även ska flytta hemifrån för första gången . Bott i detta hus i 22 år, så lite känsligt är det allt :( ! har saker överallt, var ska man börja ? ja, absolut vi kan snacka genom facebook ! Lite smidigare :)min mail är [email protected], Haha ! Ja att det är tomt det kan jag förstå . Okej, till sommaren då har du litet tag kvar här hemma :) men klart jobbigt att ha pojkvännen på annan ort kan jag förstå. Kram

2010-02-08 @ 13:35:44
URL: http://mittlivitalje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!