2010-01-22  11:06:42

Bert

Godmorgon, eller ja, det var för flera timmar sedan men jag har inte hunnit sitta vid datorn än.
Idag väckte jag min kära lilla son kl 8.30 då vi måste vända tillbaka dygnet på honom. Han somnade kl 22 igår men det verkade på honom som om han skulle sova till kl 10-11 igen. Han var riktigt svårväckt! Han vaknade först då jag bytt blöja på honom och trädde på byxorna igen.

Vi har nu hunnit äta frukost, båda två, leka lite och sett Bert - Sista oskulden. HERREGUD VILKEN BRA FILM DET ÄR! Ni borde se den igen. Regissören gör ju egentligen ett mindre mästerverk och det är ju såna här udda och fåniga filmer som vinner priser i Amerika. Den har små roliga inslag och detaljer plus perfekta vinklar som man inte sett innan. Då Bert och åke går ner för en backe så går där en t.ex en gothtjej med sitt hängbuksvin till vänster och så precis innan scenen ska bytas så springer en kvinna och man i morgonrockar förbi.
Eller alla grannar i huset där Bert och nyinflyttade Viktoria bor. Där vimlar ju av kändisar. Felix Herngren, Per Morberg och Jakob Eklund är några av bifigurerna i denna film.

Den skönaste scenen är då Åke beställt en video från en porrtidning (RumpNytt) med en snubbe som heter Benny Frisk, spelad av just Jakob Eklund som många känner som Johan Falk - en riktigt actionsnubbe.
Jag hittade klippet på youtube! Titta riktigt noga på tjejen till höger bakom honom. Det är inte mindre än LAILA BAGGE! Underbart, fast här är hon Laila Cahling, innan hon träffat Bagge dvs.


Kommentarer
Postat av: Bella

Visste du att Anna Anka är med i slutet på Dum och Dummare. Brudarna som vill plocka upp dom i slutet på filmen. Blev skit chockad när jag såg det :P

2010-01-23 @ 23:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!