2011-06-24  13:27:49

Midsommar

Ack, denna midsommardag!

Vädret är kanske inte strålande solsken men det verkar stabilt. Det är ju allt som krävs. Så man vet vad man kan och inte kan ha på sig i kväll. Om man ska testa sitta ute, plocka blommor eller dansa runt en midsommarstång.
Jag älskar midsommar. Jag är tydligen ganska ensam om detta.
Men jag har att tacka denna mysiga känsla som infinner sig mina föräldrar och alla andra från Raus Södra åren -89 till -04. Där hade vi ett underbart och varmt midsommarfirande. Men alla högtider där var underbara.
Jag längtar tills Adam kommer upp i ålder och jag bor liknande som nu och då är det min tur att föra en tradition vidare, Sommarlovs-klubben. Det kliar i fingrarna redan nu! Jag hoppas det får samma slagkraft nu som då.

Jag hade inga planer detta året, inte för att det gjorde så mycket. Jag hade tänkt fixa det mysigt på min balkong åt Adam och mig.
Men med min underbara familj och släkt behöver man aldrig känna sig ensam. Min mammas kusiner bjöd in mig och Adam till ett relativt stort firande i Allrum ikväll. Där finns god mat, midsommarstång och andra barn! Underbart!
Så just nu ska vi göra oss iordning för att om ca. 1 timme ut och plocka blommor med Eva.

Hoppas ni får en bra midsommarafton!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha vem fan gillar INTE midsommar?

2011-06-25 @ 11:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!