2011-05-04  16:06:34

Ordning och reda

Idag ska vi flexa musklerna.

Jag hade tänkt möblera idag. Jag stör mig lite på möblemanget när jag sett ett annat som intresserade mig i en tidning. Jag ska försöka fixa foto på före och efter, men ni får nöja er med mobilfoton, då jag inte äger en annan kamera. Men det är ljust ute ett tag till, så det vore inga problem. Just nu har jag lärt mig ändra ljus och färg i bilder via min Photoshopkurs, så man kanske kan laborera fram ett bättre resultat i så fall.

Min hosta fortsätter. Kan hosta vara virus? Jag har noll koll på förkylningvirus eller baciller!
Men jag har snart hostat, både torr och slem, i över 1,5 vecka. Utan feber dock. Idag har jag spelat badminton också. I mina slitna leggings och håliga strumpor. Jag skulle egentligen bara vara hejarklack men det är ju så förbaskat kul så jag kunde inte låta bli! Samma var det förra veckan då jag dålig i hosta och de andra skulle spela brännboll - älskar't! Jag behöver röra mig också.

Snart ska jag hämta vilddjuret. Var snabbt hemma med matvaror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!