2013-04-05  21:00:30

Dålig

Jag blir så trött!

 
Jag blir ärligt talat bara så trött på mig själv.
Här går jag runt med en gyllene biljett, likt den i Charlie och Chokladfabriken och mys-ler.
Med ett mål i sikte, fokuserade vänner och upplagda dagar.
Ändå skiter det sig.
 
Jag har fuskat med mina pulver.
Varför kan jag inte få vara som alla andra? Varför kan jag inte hålla motivationen uppe?
Varför kan jag inte slippa ha en massa hjärnspöken som i stundens hetta tar över.
Vad är det för virus i min hjärna som inte får mig att inse saker förrän det är för sent?
 
Jag är så arg och så ledsen.
Jag trodde jag kunde ändra mig själv denna gången.

Jag började nästan få dåligt samvete över operationen när folk påpekade mina pulver och tankar började dyka upp så som "om jag bara fortsätter själv nu så kanske jag slipper operera mig, det verkar ju så mycket lättare denna gången?!"
Så fel man kan ha. Nu känner jag mig mer säker på min sak. Jag måste ha hjälp och den hjälpen är på väg.
Nödbromsen är dragen..
 
 
Dumma, dumma mig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fina du, inte är du dum!
Detta ÄR svårt, vi har levt så länge med misslyckanden så att vi liksom förväntar oss att det ska bli så, och vips har vi gått i fällan!
Du har tagit dig så här långt på egen hand för att du har förmågan att förändra ditt liv, titta vad mycket du har åstadkommit tex din fina son som du dessutom är ensam med, Du är ju jättebra!
Jag som är hjärnskrynklad i kubik, rekommenderar att du hittar någon att prata med,kurator eller terapeut som kan ge dig insikt och ändra ditt tänk.
Gå inte runt och må dåligt , det finns hjälp att få!
Stykekram till dig!

Svar: Tack fina du <3 Jag ska nog ta hjälp senare.
Frida Hansson

2013-04-05 @ 22:48:03
Postat av: C

Hej!
Jag vet inte hur jag hittade hit men det spelar mindre roll :)
Jag tror vi var på samma möte i Simrishamn 22/3.
Håller också på med flytande nu :)
Vill du ha nån o prata med och bolla tankar med är du mer än välkommen att mejla mig vi ingår ju ändå i samma grupp :)
Kram C

Svar: Jag har skickat dig ett mail :)Kram
Frida Hansson

2013-04-06 @ 00:11:31
Postat av: Erica

du är inte dum! jag fuskade också från & till lite i början. sen bestämde jag mig. och när dendär 100%iga beslutsamheten verkligen satte in så var det inte ens svårt att hålla sig ifrån den vanliga maten. du klarar detta & du har hela tjockisfamiljen som stöd!! bamsekramar!

Svar: Jag hade det bra den första 1,5 veckan med 4 kg minus men nu slappnade jag av och hetsåt. Inte onyttigt men mat..Tack kära du!
Frida Hansson

2013-04-06 @ 02:47:30
URL: http://mywarwithme.blogg.se
Postat av: Jonaz

Börja i det lilla. Byt ut mat till bra mat. Byt it en måltid mot ett flyt.
Detta klarar du! KOM IGEN NU! DU kommer att fixa detta!
KRAM KRAM

Svar: Jag ska!!! :) Jag har dock åkt på ngt, tror det är min allergi. Jag mår sjukt illa och magen är upp och ner. PMS misstänks också.
Frida Hansson

2013-04-06 @ 07:45:13
URL: http://gastricbypassjonaz.blogg.se/
Postat av: Caroline

Äsch, upp igen. Det är så jäkla tråkigt och inte speciellt gott. På det igen. Klarar du inte flytet fick vi på Ersta äta vanlig mat för sammanlagt 1000 kcal om dagen. Jag var tvungen att tugga lite då och då så då gjorde jag så vissa dagar. Lycka till!

Svar: Tack, jag ror jag ska ta ngt på lördagarna istället för godis. Typ något proteinrikt men med tuggmotstånd och lågt i kcal. Modifast påsar är ju 220 kcal, det är ju så man kan äta en makrillsburk och lite sallad och komma upp i samma mängd kcal.Tack!
Frida Hansson

2013-04-06 @ 08:37:27
URL: http://nuvanderdet.wordpress.com
Postat av: Bella

Vi måste misslyckas för att uppskatta det som finns runt en. Men du ska inte se detta som ett misslyckande. Vi har hamnat här av en anledning. Men tänk, det är sista gången någonsin som du behöver göra detta. Aldrig igen!
Du har många som stöttar dig och som vet vad du går igenom. Prata med dom :) alla har säkert tips och trix med sig. Och du, det är sista gången! Och du kommer bli en pang brud i lyx förpackning :) men för mig har du alltid varit fin Frida :)

Svar: Tack, det är så skönt med alla som peppar mig runt om. Att de inte tycker jag är dum i huvudet. Nu är jag på det igen, dock har jag åkt på ngt då jag mår sjukt illa och är väldigt dålig i magen. Pulverna gör det inte lättare men inte sämre heller. Så jag kör all in nu!
Tack söta du!
Frida Hansson

2013-04-06 @ 11:06:53
URL: http://skeksis.blogg.se
Postat av: Nikki

Jag får hålla med ovanstående och även försöka hjälpa dig upp på hästen igen. Du är inte dum, du har inte dålig motivation. Du är stark. Soppor och flytande mat är sjukt jobbigt och man måste få tid vänja sig.

Jag vet inte hur strikt du måste hålla dig till sopporna så jag är lite rädd för att ge dig ett dåligt tips här. Men under min studenttid så hade jag jäääkligt dåligt med cash ibland och efter typ 2 veckor på i princip bara filmjölk och havregrynsgröt så var jag redo att tugga i mig inredningen. ;(
Räddningen kom då i form av billiga påsar med frysta brytbönor. Jag värmde upp dem lite så de blev varma men inte så mycket att de förlorade tuggmotståndet. På med rödvinsvinäger och lite örtsalt så har du mättande, krispigt, tuggigt, syrligt, salt och i mitt fall väldigt tillfredsställande.

Jag tror fullt och innerligt att du kommer att fixa det här. Men du måste främst ge dig själv kärlek och berömma dig själv för du är den du är.

Massor av kramar

Svar: Det var ett bra tips. Jag tror dock att jag måste "flyta" på heltid nu de resterande veckorna för att levern ska krympa så pass att open ska kunna göras och gå bra. Vill inte att de "öppnar" mig (det är en titthållsop.) och sedan inte kan fortsätta. Vilken ångest att vakna upp och de inte kunnat göra något.
Så jag är uppe på hästen igen! :)
Kram
Frida Hansson

2013-04-08 @ 10:36:55
URL: http://rafnir.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!