2013-03-30  11:05:01

Ingen påsk.

No easter, mister!

 
Denna påsken blev tom.
Vi bestämde att Adam skulle åka upp till sin pappa över påsk då han blivit otroligt mammig och jag är rädd för att hans relation till hans pappa börjar bli lidande. Så fastän jag älskar att klä ut oss, leta påskägg, pyssla och mysa under långledighet får jag backa ibland.
Mina föräldrar bestämde då att de skulle åka till min bror i Salzburg då barnbarnet inte var hemma.
Så här sitter jag, själv.

Jag har nu endast ätit VLCD (Very Low Calorie Diet) sedan i måndags och det går mycket bättre än vad jag trodde! Gå från att äta 2500+ kcal om dagen till att endast leva på 800-900 kcal gör sitt. Jag är otroligt trött och apatisk.
Jag klarar mig utan sug och hunger, men det är nog för att jag lägger upp mina dagar i förväg, räknar in rasterna på jobb, hur och när jag ska dricka vatten ect.
Men detta med att hinna dricka 5-7 pulvershakes plus 2,5 liter vatten är inte så lätt som man tror. Häromdagen klev jag in i den där dimman som jag så väl känner igen. När jag ger för mycket och går in för starkt. Jag åt endast 500 kcal och drack 3 glas vatten. Jag kunde knappt prata. Jag blev som en zombie.
Det blir alltid så. För att sedan ger jag upp och börjar äta. Men jag har mött så många peppande människor på nätet som håller ens huvud ovanför vattenytan. Tack Tjockisfamiljen <3 !

På tisdag ska jag rapportera till dietisten i Simrishamn.
Jag har redan ställt mig på vågen ett par gånger..

För att kontra min bild när jag var som tyngst vill jag dela med de två bilder jag har på mig själv när jag gick ner (pga dåliga anledningar) till vad jag vägt som minst under vuxen ålder. Jag är strax 20 år här och väger ca. 78kg.

 

(min lillebror, jag & Veronica)
 
 

(I Stadsparken i Helsingborg och jag minns att Karin är fotografen)

 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jonaz

Superbra jobbat! Igår kom jag in i ett par jeans jag köpte i våras på Erikshjälpen. Jag provade dem inte, trodde de skulle gå på, men dock inte. Jag har tappat 19cm i midjan under flytet!
Detta kommer att bli as-bra! Kram kram :D

Svar: Oj! Vad kul!Det hade ju varit en kul present att ge sig själv. Att både ta steget till op och kickstarta sitt nya liv med färre centimeter. Jag köpte nya kläder för 6 månader sedan som jag snabbt växte ur och det hade varit kul att komma i dem igen. Kanske kan åka hem i en av tunikorna efter op :)
Frida Hansson

2013-03-30 @ 14:18:04
URL: http://gastricbypassjonaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Jag är en levnadsglad ensamstående mamma med ett brinnande intresse för inredning och stil. Med denna blogg vill jag dela med mig min vardag, intressen och hem i Helsingborg. Min familj består av min son Adam, född 03-2009 och alla mina vänner som står bakom mig i ur och skur! Jag hoppas jag kan inspirera och motivera er när ni läser. Välkommen in i min vardag, deluxe!