2012-03-05 18:14:44
Frosseri
Vad blir det till mat idag?
Hos oss går det i sparandets tecken då jag ska till Salzburg den 24-28 mars (jippie!). Så idag blev det en av mina favoriter faktiskt, "guacamolepizza". Visst låter det äckligt? Men det är det inte!!
Idén fick jag ifrån en tjejkväll sommaren jag separerade från Micke och vi hade ätit tacos men hann bli hungriga igen. Då värmde Alexandra ost och guacamole mellan två mjuka pitabröd.
Underbart gott!
Men jag har uppdaterat den lite.
Hos oss går det i sparandets tecken då jag ska till Salzburg den 24-28 mars (jippie!). Så idag blev det en av mina favoriter faktiskt, "guacamolepizza". Visst låter det äckligt? Men det är det inte!!
Idén fick jag ifrån en tjejkväll sommaren jag separerade från Micke och vi hade ätit tacos men hann bli hungriga igen. Då värmde Alexandra ost och guacamole mellan två mjuka pitabröd.
Underbart gott!
Men jag har uppdaterat den lite.
Så detta plus detta:
är lika med:

Kommentarer
Trackback